Watersportvereniging Ouderkerkerplas komt met nieuwe lessen en kampseizoen

Geschreven door Op 22 mei 2024

Het is weer zover bij de Zeil-, Surf- en Freedive vereniging WVOP – Watersportvereniging Ouderkerkerplas; het les en kampseizoen staat weer voor de deur voor alle enthousiaste waterliefhebbers en – hebbertjes.

Zeillessen voor de jeugd
Wil jij kapitein zijn op jouw eigen schip en goed leren zeilen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De WVOP biedt zeillessen voor kinderen vanaf 8 jaar of die in 2024 8 jaar worden. Ons enthousiaste instructieteam staat alweer te trappelen om aan de slag te gaan.
https://wvop.nl/zeillessen-jeugd

Watersportkampen
Ook in 2024 zijn er tijdens de zomervakantie weer watersportkampen bij WV Ouderkerkerplas.
De kampen zijn geschikt voor beginnende- en gevorderde zeilers van 8 t/m 15 jaar.
Gedurende 4 dagen beoefenen de kinderen verschillende watersporten zoals zeilen in verschillende zeilboten (Optimist, Laser Pico of een kielboot), suppen, als mogelijk ook windsurfen en natuurlijk zwemmen. Ook doen we leuke activiteiten op de wal.
De kinderen worden door instructeurs begeleid op hun eigen niveau. Natuurlijk staat gezelligheid, plezier en nieuwe vrienden maken voorop!
De dagen beginnen om 9:30 en gaan door tot 16:30. De kinderen nemen hun eigen lunch mee en voor drinken en iets lekkers tussendoor en aan het einde van de dag wordt gezorgd. Bij slechte weersomstandigheden bieden we zoveel als mogelijk een alternatief programma. https://wvop.nl/watersportkampen

Meer informatie over de watersportvereniging op: www.wvop.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp