Zonnebloem Kofferbakmarkt was een succes

Geschreven door Op 4 juni 2024

Ouderkerk aan de Amstel was afgelopen zondag het toneel van een gezellige kofferbakmarkt, georganiseerd door de Zonnebloem. Op het parkeerterrein bij de sporthal stonden tientallen auto’s met allerlei spullen, van boeken en speelgoed tot kleding en servies. Bezoekers konden voor een klein bedrag snuffelen tussen de tweedehands artikelen, of genieten van een kopje koffie of een broodje.

De kofferbakmarkt was een initiatief van de Zonnebloem, een organisatie die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de activiteiten die de Zonnebloem organiseert, zoals uitjes, evenementen en huisbezoeken. De Zonnebloem heeft een grote afdeling in Ouder-Amstel, met ruim 150 vrijwilligers en 200 gasten.

De Zonnebloem is erg tevreden over het verloop van de kofferbakmarkt. Ondanks het koude weer in de ochtend, trok de markt veel belangstelling en was de sfeer goed. De Zonnebloem bedankt iedereen die heeft meegeholpen of meegekocht aan deze dag. Met het geld dat is opgehaald, kan de Zonnebloem weer mooie dingen organiseren voor de mensen die dat nodig hebben.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp