Stadshout geeft gekapte bomen een duurzame bestemming

Geschreven door Op 19 juni 2024

Tijdens de uitzending van Start Me Up (met Pieter Kuijt en Emilie van Steen), deelde Marijke Hogers van Stadshout.nu een boeiend verhaal over hun houtbedrijf en passie voor hergebruik van gekapte bomen. Bij Stadshout.nu zijn ze gepassioneerd door duurzaamheid en streven we ernaar om de impact op het milieu te verminderen door middel van innovatieve oplossingen.

Als houtbedrijf richten zij zich op het hergebruik van bomen die om verschillende redenen gekapt moeten worden. In plaats van deze bomen te versnipperen of als brandhout te gebruiken, geven zij ze een nieuw leven door ze te verwerken tot hoogwaardige en unieke houtproducten. Van meubels en vloeren tot kunstwerken en decoratieve items, een team van vakmensen zet zich in om prachtige creaties te maken die de schoonheid van natuurlijk hout benadrukken.

Wil je meer weten over het inspirerende verhaal van Stadshout.nu en onze inspanningen voor duurzaamheid? Luister dan nu terug naar het interview met Marijke op Start Me Up op Jammfm via onderstaande link:

Ontdek hoe Stadshout.nu bijdraagt aan een circulaire economie door het hergebruik van gekapte bomen en het creëren van unieke houtproducten met een verhaal. Bezoek de website om meer te weten te komen over het werk en producten. stadshout

Auteur: Daniel Zondervan
Foto: Stadshout.nu


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp