Coherente Organiseert Sportdagen voor 65-plussers

Geschreven door Op 2 juli 2024

Welzijnsorganisatie Coherente organiseert twee speciale sportdagen om het bewegen voor mensen van 65 jaar en ouder te stimuleren. De evenementen vinden plaats op woensdag 3 juli in Duivendrecht en op woensdag 10 juli in Ouderkerk, beide van 09.30 tot 12.00 uur.

Deze sportdagen bieden een gevarieerd programma met beweegactiviteiten die geschikt zijn voor alle niveaus. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende beweegvormen, zoals OldStars voetbal, yoga, sudoku (van makkelijk tot moeilijk), en jeu de boules. Deze activiteiten zijn ontworpen om niet alleen fysiek maar ook mentaal welzijn te bevorderen.

De sportdagen zijn een uitstekende gelegenheid voor ouderen om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te hebben in een sociale omgeving. Coherente nodigt alle 65-plussers in de regio van harte uit om deel te nemen aan deze evenementen.

Voor meer informatie en aanmelding, bezoek de website van Coherente of neem contact op met hun kantoor. Zorg dat u erbij bent en geniet van een ochtend vol beweging en gezelligheid!

Auteur: Martin Roodenburg

Foto: Coherente


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp