Gerjan Cluistra te Gast bij ‘Start Me Up’ op Jammfm

Geschreven door Op 23 juni 2024

Zaterdag hadden Michel en Simone in “Start Me Up” op Jammfm een bijzondere gast in de studio: Gerjan Cluistra, radiomaker en eigenaar van de online omroep Vallei FM en stand-up comedian. In een boeiend gesprek vertelde Gerjan over zijn passie voor radiomaken, het brengen van humor op de radio en zijn persoonlijke levensreis.

Een Dubbele Passie: Radio en Comedy

Gerjan Cluistra is een veelzijdig talent. Als radiomaker bij Vallei FM brengt hij luisteraars in vervoering met boeiende shows, terwijl hij als stand-up comedian ervaring heeft opgedaan die hij toepast in zijn radioshow en de lachspieren prikkelt met zijn scherpe grappen en observaties. Tijdens het interview met Michel en Simone gaf Gerjan een inkijkje in hoe hij zijn twee passies combineert en elkaar laat versterken.

Radio Maken: Meer dan Alleen Muziek

In het gesprek legde Gerjan uit dat radiomaken veel meer inhoudt dan alleen het draaien van muziek. Het gaat om het opbouwen van een connectie met de luisteraars, het creëren van een sfeer en het brengen van verhalen die mensen raken. “Radio is een medium dat dichtbij de mensen staat. Je kunt op een intieme manier communiceren en direct inspelen op wat er leeft bij de luisteraars,” aldus Gerjan.

Humor op de Radio

Een belangrijk aspect van Gerjan’s radiowerk is het brengen van humor. Door het volgend van de opleiding “stand-up comedian” weet hij als geen ander hoe hij een grap moet timen en publiek moet bespelen. Dit talent komt ook goed van pas op de radio. “Het mooie aan humor op de radio is dat je mensen kunt verrassen en hun dag net dat beetje vrolijker kunt maken,” vertelde hij. Gerjan deelde ook enkele van zijn favoriete on-air grappen en de reacties van luisteraars daarop.

Persoonlijke Levensreis

Naast zijn professionele leven besprak Gerjan ook zijn persoonlijke levensreis. Hij vertelde openhartig over de uitdagingen en hoogtepunten die hij heeft meegemaakt, en hoe deze ervaringen hem hebben gevormd als persoon. Zijn verhaal is er een van doorzettingsvermogen, passie en de kracht van humor.

Luister Terug

Benieuwd naar het volledige gesprek met Gerjan Cluistra? Luister het interview terug via de link hieronder en ontdek de wereld van radiomaken en stand-up comedy door de ogen van een gepassioneerd en getalenteerd artiest.

Klik hier om het gesprek terug te luisteren:

 

Het interview met Gerjan Cluistra bij *Start Me Up* bood een fascinerende blik achter de schermen van het radiomaken en stand-up comedy. Zijn verhalen, inzichten en humor maken hem tot een inspirerende gast en een veelzijdig artiest. Mis deze kans niet om meer te leren over de man achter de microfoon en de microfoonstandaard.

Auteur: Michel Willemse
Foto: Gerjan Cluistra (Facebook)

Blijf luisteren naar *Start Me Up* voor meer boeiende gasten en inspirerende verhalen!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp