Let’s make memories 2019

Geschreven door Op 11 maart 2019

Radio Aalsmeer, MeerRadio, JammFM, RickFM, RTV Amstelveen en Radio Tulipa komen op 23 maart in actie voor Stichting Living Memories. In de 10-uur durende radiouitzending Let’s Make Memories doen de omroepen verslag van allerlei acties die in de regio worden gehouden. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor blijvende herinneringen aan kinderen die gaan overlijden aan een ziekte.

Stichting Living Memories

Stichting Living Memories maakt audio- en videoportretten van kinderen in de leeftijd van 0 – 18 jaar met een beperkte levensverwachting. De portretten worden belangeloos gemaakt door professionele videomakers en gratis aan de gezinnen aangeboden. Als blijvende herinnering voor de ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen.

Op 23 maart komt de hele regio in actie om zoveel mogelijk videoportretten mogelijk te maken. Zo is er een grote spinningmarathon in sporthal De Waterlelie in Aalsmeer en houden leerlingen van Judoschool Ron van Raaphorst een spectaculaire worpactie. Verder is er een bootcampactie en kunnen kinderen die van dansen houden zich opgeven voor Dance For Kids. De dag wordt afgesloten met een optreden van de band Hollands Diep.

Uiteraard zijn meer acties welkom. Stichting Living Memories is in het bezit van het CBF-keurmerk Veilig Geven en kan het werk alleen doen met ondersteuning van donateurs en sponsors. Voor meer informatie over de actiedag, het opgeven voor of aanmelden van een actie kun je terecht op de website www.letsmakememories.nu. Alles over het werk van de stichting vind je op www.stichtinglivingmemories.nl.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp