Let’s Make Memories Omroep Actie

Geschreven door Op 17 maart 2018

JammFM is één van de lokale omroepen die hun krachten bundelen voor terminaal zieke kinderen op de actiedag Let’s Make Memories van Stichting Living Memories

Op zaterdag 24 zijn de lokale omroepen Rick FM (Uithoorn & de Kwakel), Radio Aalsmeer, MeerRadio & MeerTelevisie (Haarlemmermeer), RTV Amstelveen, JammFM Smoothfunky (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa TV (Ziekenhuis Amstelland) 12 uur LIVE te horen.

Zaterdag 24 maart zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag Let’s Make Memories! voor de Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Op de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn.

Doneer ook en vraag een plaat aan, net als Marieke Elsinga of als wethouder Ria Zijlstra van Gemeente Uithoorn of de ex burgemeester Oudshoorn!
Voor dat we de plaat draaien willen we de donateur een kort interview geven. Dit interview nemen we vooraf op. Doe ook mee en mail naar studio@jammfm.nl

Doe mee met de grote spinningwedstrijd in de lobby van Studio’s Aalsmeer. Schrijf je nu in!

Dank aan de sponsors Jumbo Peter de Jong Uithoorn voor de waterflesjes, Kaas en Zo Stijn Melenhorst voor de kaas en misschien wint jouw team het Poldersport arrangement?

Wil je met je sportclub/team, school, vriendengroep of collega’s meedoen aan deze actiedag en een radio- of tv-verslaggever op bezoek krijgen? Je kun je hier aanmelden


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp