Zaterdag

Jammix-On – Dance Mix

00:00Zaterdag

Dance Mix

00:00Zaterdag

De vrijdagnacht start je weekend met een heerlijke mix die wekelijks wordt verzorgd door DJ D...!!!

Leer meer

Jammix-On Zaterdag

01:00Zaterdag

01:00Zaterdag

Jammix-On Zaterdag De zaterdagavond is lekker dansbaar met mooie mixen verzorgd door meerdere DJ's met onder andere: Marcel Hergaarden, Leo Cotino and more to come..!!

Leer meer

Jamm-On Zaterdag

03:00Zaterdag

Jamm-On Zaterdag

03:00Zaterdag

Jamm-On Zaterdag, Smooth & Funky non-stop muziek met lokaal nieuws/ headlines/ Jamm@ the Movies.

Leer meer

10:00Zaterdag

Start Me Up - Het Radioprogramma dat de Regio doet Leven! Elke zaterdag, van 10:00 tot 12:00 uur, nemen Pieter Kuijt, Barbara Huigen en Michel Willemse je mee op een radioreis vol boeiende verhalen, geweldige muziek en lokale flair. Wees erbij voor een ochtend boordevol vermakelijke gesprekken en verrassende wendingen. Wat kun je verwachten: De Streektelefoon om 11:15 - Een onbekende uit de regio komt in de schijnwerpers te staan. Ontdek hun verhalen, passies en wat de regio te bieden heeft. Live Regionaal en Lokaal Nieuws - Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in onze gemeenschap met Emilie, Ilona en Simone. We brengen je het laatste nieuws en de gebeurtenissen die jou raken. Gasten via de telefoon of in de studio - We verwelkomen inspirerende gasten, zowel lokaal als internationaal, die hun verhalen en expertise delen. Of ze nu in de studio zijn of ons bellen van ver, je kunt altijd iets bijzonders verwachten. Start Me Up is niet zomaar een radioprogramma; het is een venster naar de lokale cultuur, verhalen en de mensen die onze regio levendig maken. Of je nu luistert voor de muziek, de gasten of gewoon de gezellige sfeer, je bent altijd welkom aan boord. Tune in en maak deel uit van onze radiogemeenschap. Samen creëren we geweldige radio-ervaringen die de regio doen opleven!

Leer meer

12:00Zaterdag

Lunchbreak op JammFM: Jouw Wekelijkse Muzikale Lunchpauze! Welkom bij Lunchbreak, het programma dat je weekend op smaak brengt! Elke zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur, staan Jeff van Dijk en Nada aan het roer om je een smakelijke dosis muziek en vermaak te serveren. Ons Menu: Jouw Lunchplaat – Heb je een favoriet nummer dat je wilt horen? Laat het ons weten! We draaien jouw lunchplaat live op de radio. Kant A-B Lunch Slow Jamm – Trakteer jezelf op een rustige start van je middag. We brengen je de lekkerste slow jams om van te genieten tijdens je lunchpauze. De Afterlunch – Laat de maaltijd zakken met onze muzikale selectie voor de tweede helft van je middag. Gasten en Nieuws – We verwelkomen inspirerende gasten, van lokale talenten tot bekende persoonlijkheden, voor boeiende gesprekken. Nada brengt je ook het laatste nieuws zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Lunchbreak is meer dan een radioprogramma; het is een culinaire reis voor je oren. Of je nu wilt ontspannen, dansen of gewoon genieten van geweldige muziek en interessante gesprekken, we hebben voor elk wat wils. Dus, schuif gezellig aan bij onze virtuele tafel, laat je verrassen door de smaken van muziek en nieuws, en geniet van de Lunchbreak op JammFM met Jeff van Dijk en Nada.

Leer meer

Jamm-On Zaterdag

15:00Zaterdag

Jamm-On Zaterdag

15:00Zaterdag

Jamm-On Zaterdag, Smooth & Funky non-stop muziek met lokaal nieuws/ headlines/ Jamm@ the Movies.

Leer meer

16:00Zaterdag

Zaterdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur is DJ Funk-O-Nots met Soulfiles in Da House bij JammFM. Een mooie show met muziek die je meeneemt naar een schatkist aan Soul, Funk, Disco en meer.... Ook interviewt DJ Funk-O-Nots regelmatig artiesten uit deze muzikale wereld.

Leer meer

Saturdays Soul

18:00Zaterdag

18:00Zaterdag

Tune in op JammFM voor "Saturdays Soul - Lenno Muit", een heerlijke avond vol soul, funk en danceclassics. Van 18:00 tot 20:00 uur brengt Lenno Muit je de beste muziek in een live uitzending op JammFM. Geniet van de nostalgische klanken en dansbare beats terwijl je luistert naar de beste soulmuziek. Bovendien kun je tijdens de show ook gezellig chatten en je gedachten delen. Mis het niet, luister mee en beleef een geweldige zaterdagavond met "Saturdays Soul" met Lenno Muit op JammFM.

Leer meer

The Freakmix Club

20:00Zaterdag

The Freakmix Club

20:00Zaterdag

Guan Elmzoon, ook bekend als ★ALL STAR FRESH★, is een getalenteerde DJ en producer met veel ervaring. Zijn vaardigheden op de draaitafels (DMC World Championships) en zijn muzikale expertise hebben hem al snel een gerespecteerde DJ en producer gemaakt onder zijn collega's over de hele wereld. Hij is een man die de volledige mogelijkheden van de muziekindustrie kent, de peetvader van de Hip Hop en een voorloper van progressive House. Zijn DJ-sets variëren van Old School Dance Classics tot Old and New School Hip Hop, Funk, Soul, Latin - House, Tribal en Urban tunes.

Leer meer

Manhattan Show

21:00Zaterdag

21:00Zaterdag

Op zaterdagavond nemen we je van 21:00 tot 22:00 uur mee naar de disco en funk klanken van de uit Parijs afkomstige Manhattan Funk..!!! DJ, een Franse producer, heeft in de jaren 90 veel funky muziekshows gehost op verschillende radiostations, waaronder de zeer populaire “Star Dance” op Voltage FM. Hij heeft opgetreden in vele legendarische clubs in Parijs en in de provincies, waar hij een fantastische mix van “Soul Disco Funk” heeft gebracht. Hij heeft DJ-technieken geïntroduceerd in Frankrijk en heeft samengewerkt met Akai Digital aan het ontwerp van de MPC 60 en de Remix 16. Hij heeft samen met de Disco Mix Club het bedrijf DJ Tech opgericht om de technieken van sampling en remixen live te promoten. Hij heeft meer dan 7000 vinylplaten, gespecialiseerd in Soul Disco Funk Music (82 tot 86); Latin Hip Hop & House Dance. Na een professionele carrière in de mediawereld (televisie en film) en muziekstudio’s, is hij weer gaan mixen en maak hij gebruik van de technologische mogelijkheden die de MixCloud-platform biedt om zijn muziek te delen en zo de geluiden uit de jaren 80 opnieuw te ontdekken door het hosten van nieuwe programma’s genaamd “Manhattan Show”. Geniet van de funky show met Manhattan funk uit Parijs. — (FR) Le samedi soir, de 21h00 à 22h00, nous vous emmenons dans l’univers disco et funk de Manhattan Funk, originaire de Paris..!!! DJ, un producteur français, a animé de nombreux shows de musique funky dans les années 90 sur différentes stations de radio, dont le très populaire “Star Dance” sur Voltage FM. Il s’est produit dans de nombreux clubs légendaires à Paris et en province, où il a proposé un mélange fantastique de “Soul Disco Funk”. Il a introduit les techniques de DJing en France et a collaboré avec Akai Digital pour la conception du MPC 60 et du Remix 16. Il a créé avec le Disco Mix Club la société DJ Tech pour promouvoir les techniques d’échantillonnage et de remix en direct. Il possède plus de 7000 vinyles, spécialisés dans la musique Soul Disco Funk (82 à 86) ; Latin Hip Hop & House Dance. Après une carrière professionnelle dans le monde des médias (télévision et cinéma) et des studios de musique, il s’est remis à mixer en profitant des opportunités technologiques offertes par la plateforme MixCloud afin de partager sa musique et de redécouvrir les sons des années 80 en animant de nouveaux programmes appelés “Manhattan Show”. Profitez du show funky avec Manhattan funk de Paris.

Leer meer

Jammix-On Zaterdag

22:00Zaterdag

22:00Zaterdag

Jammix-On Zaterdag De zaterdagavond is lekker dansbaar met mooie mixen verzorgd door meerdere DJ's met onder andere: Marcel Hergaarden, Leo Cotino and more to come..!!

Leer meer
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background